Salon De Unghii Sibiu

Salon Pedisan

Salon De Unghii Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon De Unghii Sibiu: Salon Pedisan.

Cabinetul PediSan se adresează tuturor persoanelor care îşi doresc ca pedichiura lor să fie mai bine îngrijită, prin sistemul modern de frezare a unghiilor.

Unghiile de la picioare necesită o îngrijire permanentă. Din păcate, adesea uităm de ele şi suntem puşi în faţa unor probleme de sănătate de care cu greu scăpăm apoi. PediSan vine în Sibiu cu un concept revoluţionar de pedichiură: sănătate pentru unghiile d-voastra combinată cu frumuseţe. Cabinetul PediSan, prin specialişti şi aparatură la standarde europene, are grijă ca picioarele tale să se simtă mereu bine.

Metoda învechită de tăiere a unghiilor s-a dovedit în multe cazuri a nu fi cel mai bun tratament de pedichiură. Frezele sunt folosite în funcţie de tipul de pedichiură şi problemele de sănătate ale clientului. Unghiile îngroşate, micotice, încarnate, pot avea o rezolvare prin acest sistem. Frezarea călcâielor, a cuticulelor şi a bătăturilor la 3-4 săptămâni va duce la dispariţia acestora. Prin metoda inovatoare folosită şi diabeticii sau persoanele cu alte suferinţe îşi pot face acum pedichiura, fără griji.

Întregul tratament de pedichiură la cabinetul PediSan este conceput ca un prilej de relaxare, de la designul locaţiei şi accesibilitate, la specialiştii mereu atenţi la nevoile dumneavoastră. Ustensilele metalice utilizate sunt sterilizate, conform normelor în vigoare.

Cabinetul PediSan oferă, de asemenea, şi servicii de manichiură specializată în funcţie de tipologia mâinii şi a unghiei: tratamente pentru mâini şi unghii uscate, exfoliate, micotice etc.

Pentru orice abonament încheiat la Cabinetul PediSan primiţi automat bonus serviciul DetoxSpa. Acesta este benefic pentru eliminarea toxinelor acumulate în timp, care duc la dezechilibre în funcţiile organismului.

Salonul PediSan te aşteaptă să ofere cea mai bună îngrijire a mâinilor şi picioarelor tale!

Servicii

Cabinetul Pedisan oferă servicii de manichiură specializată în funcție de tipologia mâinii și a unghiei:

  • tratamente pentru mâini și unghii uscate, exfoliate, micotice, unghii cu striații folosind noua tehnologie europeană. Cuticulele se îndeparteaza doar prin frezare iar soluțiile emoliente speciale ajută la redarea unui aspect sănătos al rădacinii unghiei.
  • pentru unghiile micotice se folosesc freze diamantate speciale pentru înlaturarea zonei bolnave și tratarea lor cu picături speciale. Și manichiura de întinerire este foarte eficientă, redă pielii o catifelare deosebită și un aspect mai tânăr
  • cu ajutorul unei creme abrazive ce conține cristale de zahăr, pielea moatră este înlăturată, după care mainele sunt răsfățate într-o băiță, cu soluții speciale pt întinerire. Crema asemenea untului, hrănește si hidrateza pielea, astfel mâinile d-voastră devin o atingere de casmir.
  • unghiile îngalbenite cu striații pot fi curățate și aplicând tratamentul corect ele vor fi mai sănătoase și frumoase

Zona de lucru este impecabilă, dezinfectarea instrumentelor se face după fiecare client, astfel încât nu exista riscul de transmire a infecțiilor. Intrumentele sunt păstrate mereu, chiar și pe timpul nopții, într-un loc special unde se mențin sterile cu ajutorul razelor ultraviolete.

Cabinetul PediSan oferă servicii de pedichiură specializată în funcţie de tipologia piciorului şi a unghiei:

Unghiile de la picioare necesită o îngrijire permanentă. Din păcate, adesea uităm de ele şi suntem puşi în faţa unor probleme de sănătate de care cu greu scăpăm ulterior. PediSan vine în Sibiu cu un concept revoluţionar de pedichiură: sănătate pentru unghiile tale combinată cu frumuseţe. Cabinetul PediSan, prin specialişti şi aparatură la standarde europene, are grijă ca picioarele tale să se simtă mereu bine.

Cabinetul PediSan se adresează tuturor persoanelor care îşi doresc ca pedichiura lor să fie mai bine îngrijită, prin sistemul modern de frezare a unghiilor. Metoda învechită de tăiere a unghiilor s-a dovedit în multe cazuri a nu fi cel mai bun tratament de pedichiură. Frezele sunt folosite în funcţie de tipul de pedichiură şi problemele de sănătate ale clientului. Unghiile îngroşate, micotice, încarnate, pot avea o rezolvare prin acest sistem. Frezarea călcâielor, a cuticulelor şi a bătăturilor la 3-4 săptămâni va duce la dispariţia acestora. Prin metoda inovatoare folosită şi diabeticii sau persoanele cu alte suferinţe îşi pot face acum pedichiura, fără griji.

Întregul tratament de pedichiură la cabinetul PediSan este conceput ca un prilej de relaxare, de la designul locaţiei şi accesibilitate, la specialiştii mereu atenţi la nevoile dumneavoastră. Ustensilele metalice utilizate sunt sterilizate, conform normelor în vigoare.

Galerie foto