Salon De Unghii Reghin

President Beauty Salon

Salon De Unghii Reghin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon De Unghii Reghin: President Beauty Salon.

Beauty Salon – pentru ca frumusetea ta sa se vada, pentru ca frumusetea ta sa poata fi mereu admirata! Un concept chic unde cuvintele definitorii sunt eleganta, calitate si profesionalism.

Servicii

President Beauty Salon a fost conceput pentru a aduce un aport calitativ serviciilor de infrumusetare de pe piata romaneasca. Punem la dispozitie o gama variata de servicii pentru o gama variata de necesitati.
Oferim solutii personalizate de cea mai inalta calitate bazandu-ne pe materiale premium si tehnologie de ultima generatie. Doar cu ce-i mai bun putem sa va asiguram rezultatele extraordinare pe care vi le doriti.

Serviciile noastre de infrumusetare sunt variate si in continua extindere in functie de cerintele clientelor noastre, mai exact in functie de ceea ce doriti dumneavoastra doamnelor si domnisoarelor ! Dintre serviciile noastre enumeram: coafura, cosmetica, make-up, manichiura, pedichiura, iar in curand : tratamente corporale !

Galerie foto