Salon De Unghii Medias

Salon Trends Beauty Center

Salon De Unghii Medias reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon De Unghii Medias: Salon Trends Beauty Center.

Frumuseţea este ceea ce simţi în interior şi ea este cea care se reflectă în ochii tăi. Daca esti fericita si multumita esti frumoasa.

Trends Beauty Center ... un centru de infrumusetare deosebit, unde masuram frumusetea in zambetele multumite ale clientilor nostri.

Trends Beauty Center se adreseaza atat doamnelor, domnisoarelor cat si domnilor care doresc sa se relaxeze intr-o ambianta placuta, profitand in acelasi timp de servicii profesionale la cele mai inalte standarde. Oferim servicii de coafor, machiaj, manichiura- pedichiura si masaj la preturi accesibile si cu produse de calitate.

Pentru ca iubim succesul, avem numerosi aliati de marca: Wella, OPI, Alessandro si altii.

Te asteptam daca vrei sa fii in Trend.

Servicii

Manichiura- Pedichiura cu lacuri OPI si geluri Alessandro

Se spune ca mainile reprezinta principala carte de vizita. Frumusetea mainilor si a picioarelor dumneavoastra este pusa in evidenta de o manichiura sau o pedichiura excelenta, clasica sau french, cu strasuri sau elemente grafice realizate de profesionistii nostri. Unghiile false construite din gel Pot rezista pana la trei luni si chiar mai mult daca veniti la salon pentru intretinere o data la doua saptamani. Puteti opta pentru o manichiura simpla sau pentru una clasica si eleganta manichiura frantuzeasca ori va puteti aplica strasuri pentru o imagine stralucitoare si extravaganta. De asemenea puteti alege un model floral, geometric sau personalizat.
Toate acestea se pot realiza atat printr-o manichiura pe unghia naturala, care poate rezista pana la doua saptamani, cat si prin constructia unei unghii false, care poate rezista pana la trei luni.
Oferiti mainilor si picioarelor dumneavoastra atentia pe care o merita!

Parteneri

part2part3part1_02

Galerie foto