Salon De Unghii Falticeni

Salonul Lady ART Falticeni

Salon De Unghii Falticeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon De Unghii Falticeni: Salonul Lady ART Falticeni.


Salonul LadyArt
Manichiura-Pedichiura
Extensii gene | Coafura | Frizerie
0755.460.397

Despre Noi

Salonul LadyArt din Falticeni va ofera servicii profesionale de infrumusetare: vopsit, tuns, make-up, extensii gene, extensii par, epilat, pensat, manichiura, pedichiura, coafat, frizerie.


Alaturi de o echipa devotata, activam cu professionalism pe piata din Falticeni, avand ca scop satisfacerea nevoilor si dorintelor clientilor nostrii. Faptul ca am ascultam constant opiniile dumneavoastra a garantat longevitatea noastra in acest domeniu.

              

Salonul LadyArt din Falticeni, situat pe strada Sucevei,vis-a-vis de Atelier Cochet, in spate la BCR, va sta la dispozitie cu o gama variata de servicii. Salonul Lady look s-a deschis pentru a-ti oferi servicii de calitate folosind produse profesionale.

La salonul de frumusețe Lady Look te bucuri de noile trenduri in materie de par beneficiind de un diagnostic gratuit, de sfaturile si serviciile de care parul tău are nevoie. Aici te vei putea răsfață cu produse profesionale (- L’oreal Professionnel ; Milk Shake; Steam Pood), cu amabilitatea si profesionismul echipei dar si cu un ambient intim si relaxant.

salon coafura falticeni

Suntem determinati si incercam sa va oferim cele mai bune servicii la preturi accesibile, iar experienta si profesionalismul sunt atributele care definesc personalul salonului.

Serviciile noastre de COAFURA, FRIZERIE, MANICHIURA-PEDICHIURA si COSMETICA sunt realizate cu multa grija si atentie, astfel incat sa multumim cerintele inalte ale clientilor nostri.

Un alt atuu al salonului nostru este folosirea produselor si aparaturilor de inalta calitate.

Galerie foto