Salon De Unghii Cluj Napoca

Salon Elite Beauty

Salon De Unghii Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon De Unghii Cluj Napoca: Salon Elite Beauty.

Salonul de înfrumuseţare si-a propus ca obiectiv principal să ofere clienţilor servicii de calitate - obişnuite şi de lux, într-un ambient relaxant, prietenos şi, nu în ultimul rând, la preţuri accesibile. Pagina noastră web vă informează detaliat în privinţa tuturor serviciilor care vă stau la dispoziţie şi tarifele aplicate. Ne dorim ca fiecare client nou să devină unul dintre clienţii noştri fideli. Ne-am bucura să te numeri şi tu printre ei!
 
Nu mai suporţi exfolierea şi ruperea unghiilor tocmai atunci când le aveai pe toate la aceeaşi dimensiune? Poate că e momentul să încerci alternativa artificială! Unghiile false sunt opţiunea ideală pentru cele care îşi rod unghiile sau care au probleme cu creşterea lor. Unele femei încearcă unghiile false pur şi simplu pentru a scapa de "nărav" iar altele vor doar să  aibă unghii superbe şi usor de intreţinut.
 
Dacă sunt aplicate şi apoi îndepărtate corespunzător, unghiile artificiale nu afectează foarte mult structura cornoasă a unghiilor tale, dar nici să nu te aştepţi să le îmbunătăţească condiţia lor actuală. Însă dacă te decizi să iţi pui unghii false, acest obicei poate deveni pentru tine la fel de banal precum vopsitul părului, iar dacă într-o zi te hotărăşti să nu ţi le mai pui, ele vor arata la fel ca înainte. 
 
Manichiura reprezintă pentru majoritatea femeilor un detaliu al propriei personalităţi, ce necesită întreaga atenţie. Din nefericire nu întotdeauna putem avea o manichiură ireproşabilă, uneori datorită anumitor incidente unghiile pot avea de suferit sau datorită exfolierii acestora suntem în imposibilitatea de a avea manichiura dorită. Dacă manichiura naturală nu dă rezultate atunci se poate apela şi la cea artificială.  

Servicii

Oferim o gama larga de servicii de infrumusetare corporala.Enumeram servicii de cosmetica, manichiura si pedichiura, unghii tehnice, masaj, coafor, make-up.

Pentru serviciile de manichiura , pedichiura si unghii tehnice poti sa ne contactezi la nr. de telefon...Cristina - 0740-812774 sau  Rodica - 0747-689786

Pentru serviciile de cosmetica poti apela numarul de telefon: 0747-689786

Totodata iti oferim posibilitatea de a urma cursuri de formare profesionala alaturi de un personal calificat serios si cu o vasta experienta in domeniu. Te pregatim sa fi un bun profesionist in domeniul pe care il alegi! Diplomele eliberate de noi sunt acreditate de ministerul invatamantului si sunt valabile atat national cat si international! Pentru mai multe detalii poti sa contactezi numarul de telefon : 0756- 582996 Marina Rachita

Galerie foto