Salon De Unghii Bucuresti-Sector 6

Alessia Nails

Salon De Unghii Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon De Unghii Bucuresti-Sector 6: Alessia Nails.

Salon profesional specializat pe unghii false. La baza muncii noastre stă îngrijirea și tratarea unghiilor dar rezultatul final, de cele mai multe ori, sunt niște unghii false fie cu un aspect perfect natural fie un aspect extravagant, gata de prezentat în club sau pe scenă.
 
Suntem o echipă formată din  personal super calificat și cu minim 5 ani experiență în domeniu. Îți punem la dispoziție toată experiența noastră și numai produse de calitate pentru efecte remarcabile. Serviciile oferite sunt complete și avem o gamă largă de accesorii pentru unghii și mâini.
 
Abilitățile noastre ne recomandă: Garantăm calitatea serviciilor prin refacerea unghii care s-ar putea strica din motive tehnice. Experiența este garantată de CV-ul fiecăreu tehniciene și diplomele de acreditare vizibile în salon. Profesionalismul este doar o chestiune de politică interna iar creativitatea este stimulată cu fiecare lucrare adaugată la portofoliu.
 
Pentru mai multe despre cine suntem și ce putem face, vezi mai jos detalii despre echipă și verifică portofoliul de lucrări.

Parteneri

PROGRAM:
Luni-Sambata: 10:00-22:00
Duminica: 10:00-18:00

Galerie foto