Salon De Unghii Bistrita

Salon Catwalk

Salon De Unghii Bistrita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon De Unghii Bistrita: Salon Catwalk.

La Catwalk stim ca va doriti sa fiti frumoase si pline de succes. De aceea, ne-am gandit sa creem pentru voi o ambianta speciala, unde sa va simtiti rasfatate si unde sa va recapatati frumusetea naturala.

Femeia Catwalk este sofisticata, feminina, plina de dragalasenie, dar si plina de atitudine si cochetarie. Conceptul salonului  sustine ideea unei experiente speciale oferite clientelor, prin atmosfera intima si primitoare cu influente seducatoare, serviciile de foarte buna calitate si personalul pregatit si amabil.

Catwalk este salonul unde puteti avea acces la cele mai noi si eficiente tehnici , precum si la cele mai rafinate produse de ingrijire. Veti vedea cu surprindere ca numai dupa cateva sedinte de impachetari, trupul devine mai subtire, mai conturat, iar pielea mai fina si mai ferma. Cu noi, veti atrage privirile admirative ale tuturor si veti putea zambi pline de incredere!

Servicii

Se spune ca o mana ingrijita este cartea de vizita a oricarei femei. Desigur ca obiceiul de a se saruta mana doamnelor este usor desuet si probabil ca va disparea in curand. Mainile odata invelite in manusi dantelate si discret parfumate ce purtau delicat umbrelute de promenada astazi semneaza contracte, rasfoiesc dosare, redacteaza analize financiare, propuneri de afaceri, traduceri, diagnostice.

Vremurile s-au schimbat, nevoia de frumos in tot ceea ce facem nu a disparut insa si o mana frumoasa, ingrijita, cu o manichiura fie sofisticata, extravaganta sau discreta va va aduce mai multa incredere in sine, mai multa delicata fermitate, mai mult respect din partea celor din jur! Noi, echipa Catwalk, va invitam din nou sa va dedicati cu drag propriei persoane, sa va iubiti si sa nu va refuzati rasfatul unei manichiuri sau unei pedichiuri spa, eleganta unui french, look-ul de invidiat, impecabil al unor unghii aplicate cu mare arta.

In salonul nostru se folosesc decat produse de inalta calitate, echipa noastra aplica solutii personalizate fiecarei cliente in parte, in functie de caracteristicile fiecarui tip de unghie.

 

Galerie foto