Salon De Unghii Bistrita

Salon Manichiura Pedichiura Bistrita

Salon De Unghii Bistrita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Salon De Unghii Bistrita: Salon Manichiura Pedichiura Bistrita.

Se spune ca o mana ingrijita este cartea de vizita a oricarei femei. Desigur ca obiceiul de a se saruta mana doamnelor este usor desuet si probabil ca va disparea in curand. Mainile odata invelite in manusi dantelate si discret parfumate ce purtau delicat umbrelute de promenada astazi semneaza contracte, rasfoiesc dosare, redacteaza analize financiare, propuneri de afaceri, traduceri, diagnostice.

Vremurile s-au schimbat, nevoia de frumos in tot ceea ce facem nu a disparut insa si o mana frumoasa, ingrijita, cu o manichiura fie sofisticata, extravaganta sau discreta va va aduce mai multa incredere in sine, mai multa delicata fermitate, mai mult respect din partea celor din jur! Noi, echipa Catwalk, va invitam din nou sa va dedicati cu drag propriei persoane, sa va iubiti si sa nu va refuzati rasfatul unei manichiuri sau unei pedichiuri spa, eleganta unui french, look-ul de invidiat, impecabil al unor unghii aplicate cu mare arta.

In salonul nostru se folosesc decat produse de inalta calitate, echipa noastra aplica solutii personalizate fiecarei cliente in parte, in functie de caracteristicile fiecarui tip de unghie.

Galerie foto