Tutorial unghii Hello Kitty

Tutorial unghii Hello Kitty

Poti folosi orice culoare de oja mata. Noi am folosit paleta de culori de mai jos, roz deschis, roz pal, crem, negru si alb, lac incolor sau gel acrilic.

Ne mai trebuie fundite in fimo fcaute special pentru unghii, o pensula pentru detalii, si doua instrumente pentru puncte medii, poti folosi scobitori sau acce cu gamalie.

10_400_01

Aplica oja de fond in doua straturi pentru a deveni opaca si las-o sa se usuce.Partea cea mai usoara este aplicarea punctelor polca.

1_400_417

Pentr aceasta vei folosi instrumentele pentru puncte, iar punctele le vei face cu oja deschisa,noi am folosit alb si galben. Trucul pentru ca punctele polka sa arate perfect este sa le pui intr-o forma ordonata. Fa o linie de puncte pe mijocul unghiei, apoi iti va fi usor sa learanjezi si pe celelalte.

2_400_19

La pasul urmator este nevoie de precizie. Restu desgnului cere rabdare. Daca nu va pricepeti sa lucrati cu mana stanga iti recomandam sa incepi sa faci punctele pe degetul mainii drepte pentru a nu fi frustrat ca dupa niste puncte perfecte facute cu dreapta celelalte ies urate si dezordonate.

3_400_06

Dupa ce ai terminat cu punctele fa o linie aba asemenatoare cu cea de la manichiura french la varful unghiei, asigurandu-te ca aceasta are marginile curbate.

4_400_03

Folosind instrumentul pentru puncte mici si oja neagra fa ochii, punand doua puncte negre pe oja alba.

5_400_02

Dupa ce cureti instrumentul pentru puncte de oja neagra adauga nasucul cu oja galbena. Acesta trebuie sa fie intre ochi si apropiat de farful unghiei.

6_400_01

Folosind pensula pentru detalii traseaza mustatile.

7_400_04

Adauga o picatura de gel acrilic in ocul in care vrei sa pui fundita si apoi ipeste fundita acolo. Recomandam sa lipesti fundita in diagonala fata de ochii pisicutei, la coltul unuia dintre ei.

9_400_02

Dupa ce lasi desenul sa se usuce complet, adauga un strat de intaritor. Va face ca oja sa tina mai mult, si va indeparta urmele de pensula si alte denivelari.