Trend

Stilistii au hotarat ca anul acesta indiferent de stil unghiile trebuie sa fie super ingrijite. Chiar daca garderaoba ta este punk, casula sau lady, asorteaza unghiile cu accesoriile si cu fardul. Portivirea culorilor este din nou la moda.

Unghiile retro sau rosii

 

2_400

Ne intoarcem la orsu, oja clasica ce confera stralucire si lux doamnelor mai ales atunci cand e asortat cu un ruj rosu bordeaux.

Unghiile cu adevarat rosii au fost vazute la Valentino, Meadham Kirchiff si Antonio Brandi, unde, asortata cu buzele, oja Revlon Red a fost de top. La spectacolul Sass & Bide s-au folosit oje din gama Orly, cu lacuri Haute Red si Rockets Red Glare din colectia Flash Glam. In timp ce spectacolul Holly Fulton a dat exemple de manichiura frantuzeasca neagra si unghii rosii. Din nou s-a aratat ca rujul stacojiu te poate ajuta sa te asortezi chiar daca nu esti o fata goth.

Unghii negre incantatoare

Nuantele inchise de verde din profunzimea padurii marca Revlon Colourstay, si ultramarin intunecat de la Royal Navy, nuante profund intunecate pentru noptile de iarna si negrul sunt din nou in trend. Oscar de la Renta a folosit negru pentru a inversa manichiura frantuzeasca, si o variatie de culori intunecate, iar la spectacolul Kaelen de la New York, Katie Hughes a incercat sa ilature predispozitia pentru manichiuri de prost gust. Folosind lacul ei de unghii Union Black ea a aplicat Matte Finish Top Coat ca si tips pentru a face o manichiura frantuzeasca cu tips-uri stralucitoare.

Unghii ca fructele de padure

4_400_02

Fiind o culoare cheie pentru frumusetea acestui sezon, nuantele de fructe de padure si petale este recomandata pentru buze si unghii. Culorile inchise au fost realizate de Burberry si Dsquared2 in timp ce Zac Posen a produs o culoare cremoasa de fructe.

Pentru unghii  ca acelea de la Anthony Vaccarello incercati Black Plum asa cum este ilustrat de modelul Liu Wen.

Forme de unghii

Fara culori si cu forme simple pe podiumurile lui  J. mendel si Derek Lam din New York si D&G in Milano tendintele de unghii s-au mutat de la nud la gol.

Lucy Tucker spune “Unghiile naturale sunt gandite ca o nuanta de vara. Oentru aceasta as pastra unghiile drepte cu colturile rotunjite. Pentru cei carora nu le place scurt si patrat va puteti adapta stilul la ce a facut Mark Fast in saptamana modei din Londra.  “ M-am jucat cu unchiile si le-am dat o linie de top patrata, plata, iar aceasta forma este forma sezonului” declara el.

Maniacii pentru unghii artistice se pot rasfata in continuare desi nu mai este o tendinta ca inainte. Laa Casa din Olanda liderul de la spectacol a fost Sophy Robson care a facut un model de carapace de broasca testoasa foarte frumos., un model cu cristale multicolore si un altul impodobit cu gherute. Acest sezon este cel mai usor cand vine vorba de unghii . puteti folosi produse L’Oreal Paris Nails a Porter, House of Holland by Elegant Touch Tweed, Sophia Webster for Rock Beauty Nail Rock. Ei fac procesul foarte simplu si nici nu deterioreaza unghiile.