Forma unghiilor si personalitatea

Forma unghiilor si personalitatea

Unghiile scurte:

Femeile cu unchii scurte sunt clasice si analizatoare. Fiind necesar sa le ingrijesti cu regularitateesti cunoscuta ca fiind o persoana perfectionista. Esti conservatoare si probabil iti place sa faci sport. Pentru unghiile scurte nu se recomanda manichiura French.

Unghiile lungi:

Femeile cu unghii lungi sunt feminine si le place sa fie dragute. Acest tip de femei probabil nu au foarte multe activitati cu mainile si adora sa se distreze. Banuim ca au si un job care nu le solicita fizic. Daca ai unghii lungi ovale incearca sa le pictezi in culori virante. Daca unghiile sunt mai patrate atunci probabil ai nevoie de o culoare opaca dar tot vibranta.

2Unghiile patrate:

Femeile cu unghii patrate au tendinta sa fie mai relaxate. Esti moderna si sofisticata si ai gusturi bune. Obisnuiesti sa faci ceea ce iti place mai ales cand ii ajuti pe altii si esti sincera cu tine. Unghiile patrate au tendinta de a fi mai puternice atat fizic cat fi simbolice. Le poti colora uniform sau poti incerca un desen amuzant.

Unghiile ascutite:

Femeile cu unghii ascutite sunt mai profunde. Nu iti este frica de lucrurile noi si iti place sa faci experimente cu unghiile tale. Dar uneori pot arata ca niste gheare deci ai grija cum le pilesti. Unghiile nu trebuie sa arate ca ale unui vampir pentru a fi dragute, se poate folosi si o pilire usoara. Pentru o imagine puternica se poate folosi oja neagra dar poti incerca si beige sau roz deschis.

Unghiile ovale:

Femeile cu ucnhii ovale sunt in mijloc, sunt feminine si sensibile. Daca ai astfel de unghii inseamna ca esti romantica dar si practica si independenta. Pentru a avea unghii perfect ovale incepi prin a pili laturile unghiei intr-o singura directie pentru a evita ruperea. Dupa ce ai terminat cu laturile fa arcul din varf pentru a fi dragute si ovale.

Unghiile roase:

Femeile cu unghii roase sunt in general nervoase fara autocontrol. Muscatul unghiilor este un semn de perfectiune impusiva . Se 1_50recomanda uleiul pentru unghii pentru a ajuta chiar si unghiile distruse sa arate proaspete si sanatoase. Acesta va creste longevitatea manichiurii tale si va preveni ruperea si ciobirea.

 Unghiile naturale

Femeile cu unghii naturale sunt naturaliste si preocupate de evolutia naturii. Unghiile naturale arata o personalitate scazuta in domeniul autointretinerii iar tu esti mai draguta atunci cand iti arati frumusetea naturala.  Daca nu ai timp pentru oja iti recomandam bufferele pentru a elimina imperfectiunile. Poti folosi de asmenea un buffer stralucitor atat pentru unghii naturale cat si pentru a reda stralucirea unei manichiuri mai vechi.

Unghiile colorate:

Femeile cu unchii colorate stiu sa se distreze si sa-si exprime dorintele. Unghiile au devenit o moda, un accesoriu si o tinuta, si un mod nu foarte scump de a iti imbunatati tinuta. Unele persoane alge culori nonsalante pentru a arata ca sunt lipsite de griji. Culorile intunecate sunt clasice si chic si se porivesc la orice tinuta.