Ce spune oja despre tine?

Ce spune oja despre tine?

Cand alegi o oja te gandesti ca este reflexia ta? Esti conservatoare sau esti o persoana carie aii place sa se afirma? Afla cine esti si vezi daca explicatiile de mai jos ti se potrivesc.

Rosul de foc: esti superficiala, sigura pe tine si nu-ti e teama sa devii dramatica. Rosul curat este un imbold pentru a ii face pe cailalti sa te priveasca, dar esti si simbolul pasiunii si al increderii. Iubesti reflectoarele si faci fata situatiilor noi.

Rozul aprins: esti o persoana enerica. Rozul este o culoare asciata femeilor iar rozul aprins te face sa arati proaspata.

Rozul pal: este o expresie subtila. Esti o persoana retrasa sau nu iti place sa iesi foarte mult in fata. Exprima si tinerete. Rozul pal nu este foarte diferit de culoarea unghiilor tale dar iti dovedeste latura sensibila.

Albastrul marin: este o culoare ce dovedeste o persoana sofisticata emanand autoritate. Avand aceasta culoare pe unghii le transmiti oamenilor ca trebuie sa re asculte prntu ca tu esti sefa.

Albastrul pal: confera tinerete si dovedeste o latura calma a personalitatii tale. Albastrul pal este o culoare nonsalanta, care dovedeste ca nu iti pasa prea mult de parerea celorlalti.

Manichiura French: esti stralucitor si profesional in acelasi timp. Nu ai nevoie de o colorare totala, unghiile tale sunt ok asa cum sunt si iti place sa le arati.

Magenta: o combinatie de rosu, roz si mov, magenta este feminina dar nu stralucitoare. Este vibranta si tanara dar nu cauti sa fii in centrul atentiei tot timpul.

Porotcaliu: o culoare proaspata si vibranta pentru persoanele care vor toata atentia pentru ele. Simbolizeaa de asemenea si toamna si pregatirea anotimpurilor pentru regenerare si prospetime.

Negrul: indica autoritate si hotarare.

Maro: este o culoare care emana caldura, o combinatie de rosu cu mov, care pastreaza din autoritatea rosului si confidenta movului. Este o culoare matura sofisticata care impune respect.

Culoarea cafelei: esti energic si agitat. Maroul deschis si ocrul sunt culori pe pamant, culori fresh care te apropie mai mult de natura.

Verde: aceasta culoare invoca imagini ale mediului si prospetimii. Verdele de pe unghii exclud sedentarismul.

Mov: este culoarea regilor. Purtandu-l pe unghii dovedesti ca poti fi un bun confident si ca nu te temi sa iesi din multime si sa fii diferit.

Culoarea Lavandei: esti multumita si fericita. O combinatie de roz si mov, lavanda ese feminina chiar daca nu foloseste rozul pur.